Ιωαννίδης: “Μας σόκαρε ο ΠΑΣ, για τη νίκη με τον Άρη”

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και τόνισε πως το ζητούμενο είναι η αντίδραση στο επόμενο ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι “στράβωσε” με τον ΠΑΣ: “Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Ο ΠΑΣ βρήκε το γρήγορο γκολ και αυτό είναι αλήθεια πως μας σόκαρε. Φανήκαμε απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε την κατάσταση. Γενικότερα όμως δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και δυστυχώς αργήσαμε να βρούμε το ρυθμό μας”.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ: “Είναι κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί. Θα υπάρξουν κάποιες ομάδες που θα μας αντιμετωπίσουν με αμυντικό προσανατολισμό. Ειδικά αν σκοράρουν στην αρχή , μετά θα παίξουν κλειστά ώστε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας από εμάς. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες ,ώστε να μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που θα μας δημιουργούν”.

Για το ματς με τον Άρη: “Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και χάσαμε από τον ΠΑΣ. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να πάμε στην έδρα του Άρη να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι διαφορετικός αυτός ο αγώνας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης