Μοχαμάντι: “Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα τα δώσω όλα…” (vid)

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος αναφέρθηκε στους δύο Ιρανούς, τον Σιμάνσκι και ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης με τον Ιρανό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Η συμφωνία με την ΑΕΚ ήταν δεδομένη και ο 27χρονος αριστερός μπακ έπρεπε απλά να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί από την Ένωση την Παρασκευή το πρωί και την ίδια ημέρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο διεθνής Ιρανός αμυντικός παραχώρησε και τη… δεύτερη συνέντευξή του επί ελληνικού εδάφους μιλώντας για τις πρώτες εντυπώσεις, τον Ανσαριφάρντ και τον Χατζισαφί, αλλά και τον Σιμάνσκι που ήταν συμπαίκτες στην Αχμάτ Γκρόσνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΕΚ TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, έχω δει την ομάδα και όλα είναι τέλεια. Οπότε περιμένω να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με το γκρουπ.

Όταν μπήκε και είδα τον Καρίμ ήμουν πολύ χαρούμενος. Δύο αρχηγοί του Ιράν παίζουν στην ΑΕΚ. Για εμένα είναι πολύ καλό. Έχω δύο μεγάλους παίκτες του Ιράν, που είναι αρχηγοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ μαζί τους. Επίσης, ο Σιμάνσκι είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν μαζί του στην Αχμάτ Γκρόσνι, στη Ρωσία. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης.

Με αυτή τη φανέλα θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα τα δώσω όλα, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και ελπίζω επίσης οι οπαδοί να μας στηρίξουν, γιατί είναι πολύ σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.