Μοχαμάντι: “Μίλησα με Καρίμ και Χατζισαφί – Μεγάλο club η ΑΕΚ” (vid)

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ τo Novasports.gr τον υποδέχθηκε, με τον Ιρανό να παραχωρεί στην κάμερα του τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί προτού αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα”.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε, σχολίασε αρχικά ο Μοχαμάντι και συμπλήρωσε:

Μιλήσαμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί πριν έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι με δύο αρχηγούς της εθνικής του Ιράν και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους“.

Ο Μοχαμάντι έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 19:00 της Πέμπτης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και μετά το αεροδρόμιο αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Ιρανός μπακ αναμένεται την Παρασκευή να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ που θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.