Λόπες: «Θα γυρίσω πιο δυνατός να αποδείξω τι αξίζω» (vid)

Ο Κριστιάν Λόπες μίλησε αποκλειστικά στη NOVA για το δύσκολο διάστημα της αποθεραπείας του και την επιστροφή του στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε: «Ήταν πράγματι δύσκολο διάστημα, μετά τον τραυματισμό μου, αλλά από την πρώτη στιγμή πνευματικά ήμουν πάρα πολύ δυνατός και δεν με πήρε από κάτω σε καμία στιγμή. Δούλεψα σκληρά, σήμερα συμπληρώνω πέντε μήνες μετά την επέμβαση και είναι η πρώτη μέρα που μπήκα σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα. Έτρεξα και αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που επανέρχομαι. Θα συνεχίσω αυτή την δουλειά, για να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος, ώστε να μπω στην διάθεση του προπονητή».

Για την αλλαγή ομάδας κατά την περίοδο αποκατάστασης του και για το πως ονειρεύεται την επιστροφή του στον Άρη αλλά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Πήγα πράγματι στην πατρίδα μου, έπαιξα για να πάρω παραπάνω χρόνο συμμετοχής, για να γίνω πιο δυνατός και να επιστρέψω εδώ και να αποδείξω ότι αξίζω και εδώ να παίξω. Δεν έχω χάσει σε κανένα σημείο και ποτέ, την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δουλεύω σκληρά και ξέρω ότι έχουν έρθει και άλλα παιδιά στην ομάδα πλέον, και στην επίθεση υπάρχει ανταγωνισμός αλλά πιστεύω στις δυνατότητες μου. Με την δουλειά που θα κάνω, θα προσπαθήσω να αποδείξω στον προπονητή μου, ότι αξίζω και εγώ τις ευκαιρίες μου».

Για το πως βλέπει τον φετινό Άρη: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, φανταστική, με καλά παιδιά, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός φέτος, μεγαλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι καλό, γιατί δουλεύουμε όλοι πολύ στις προπονήσεις, για να βάλουμε δύσκολα στον προπονητή μας, για να διαλέγεις τους καλύτερους σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνω και εγώ το επόμενο διάστημα, τώρα σιγά σιγά που επανέρχομαι».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που του στάθηκαν, στην δύσκολη περίοδο της αποθεραπείας του: «Η οικογένεια μου φυσικά, ήταν πολύ κοντά μου όλο αυτό το διάστημα. Η κοπέλα μου, οι άνθρωποι της Καρταχένα όταν ήμουν εκεί, το επιτελείο του Άρη και βεβαίως έλαβα και πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους του Άρη, οι οποίοι με παρότρυναν να συνεχίσω με δύναμη και με ένταση για να επανέλθω. Αυτά τα μηνύματα αγάπης του κόσμου,  με έκαναν να αισθάνομαι ακόμα πιο δυνατός. Αυτό σκοπεύω να κάνω, να δουλέψω σκληρά και ακόμα πιο σκληρά, για να μπορέσω να επανέλθω εκεί που θέλω και ξέρω».


    Σχολιασμός

    Γράψτε το σχόλιό σας

    Δείτε Επίσης