Παναθηναϊκός: Στατικές φάσεις δούλεψε ο Γιοβάνοβιτς

Η πρεμιέρα της Super League πλησιάζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι παρών στο Κορωπί και να συνομιλεί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βάζει την ομάδα του σιγά σιγά στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Πέμπτη το βάρος έπεσε στις στατικές φάσεις, τόσο στα επιθετικά όσο και στα αμυντικά στημένα.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τα εύκολα γκολ που έβλεπε να δέχεται η ομάδα του στα φιλικά, δούλεψε με τους παίκτες του αρχικά στις αμυντικές στατικές φάσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Γιοβάνοβιτς, με τους “πράσινους” να αρχίζουν το πρόγραμμα με προθέρμανση και να συνεχίζουν με ασκήσεις συναρμογής και «κορόιδο».

Ο Σχένκεφελντ και ο Μπεκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Κουρμπέλης θεραπεία, όπως και ο Χατζηγιαννάκης, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μια εβδομάδα καθώς επιβεβαιώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.