Ολυμπιακός: Οι επιστροφές και η αγωνία του Μαρτίνς

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς από την Παρασκευή αρχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους διεθνείς του Ολυμπιακού να επιστρέφουν την Πέμπτη στο Ρέντη, ωστόσο, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα αρχίσει από την Παρασκευή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει τη δική του αγωνία.

Ερωτηματικά οι Βατσλίκ και Μασούρας

Δύο προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν αυτή τη στιγμή τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος περιμένει με αγωνία την πορεία αποθεραπείας των Τόμας Βατσλίκ και Γιώργου Μασούρα.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας επέστρεψε νωρίτερα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Τσεχίας λόγω του τραυματισμού που κληρονόμησε στο φιλικό με το Βέλγιο και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ερωτηματικό παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Μασούρα στην πρεμιέρα της Super League, με τον διεθνή εξτρέμ να μην είναι στο 100% ετοιμότητας και τον Μαρτίνς να σκέφτεται και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αντβέρπ για το Europa League.

Επιστροφή διεθνών με… αποκατάσταση

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν στην αποστολή του “ερυθρόλευκων” την Πέμπτη, ωστόσο, το πρόγραμμα γι’ αυτούς ήταν πιο χαλαρό λόγω ταξιδιών και αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Έτσι, ο Μαρτίνς θα χρειαστεί την προπόνηση της Παρασκευής για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος και να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες που απουσίαζαν όλο αυτό το διάστημα από το Ρέντη.

Άλλωστε, η διαχείριση των παικτών του Ολυμπιακού θα αποδειχθεί και φέτος κομβική για την πορεία της ομάδας, η οποία συμμετέχει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.