Τζαβέλλας: “Να συνεχίσουμε ενωμένοι τον Οκτώβρη”

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για τη νίκη με τη Σουηδία και τα συναισθήματα μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο.

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα μετά το ματς:

“Αν σας έλεγα ότι δεν επηρεαστήκαμε θα ήμουν ψεύτης. Πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο άσχημα όπως ένιωσα μετά το Κόσοβο. Γυρίσαμε, στεναχωρηθήκαμε, κλάψαμε και καταφέραμε και αντιδράσαμε. Ήταν στόχος μας οι τέσσερις πόντοι. Έτσι όπως ήρθαν δείξαμε ότι υπάρχει ψυχή και δείξαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε.”

“Δεχθήκαμε πίεση μετά το αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση στο Κόσοβο. Επιστρέψαμε δείξαμε ότι το γυρίσαμε και δε θέλαμε τον Οκτώβρη να πάμε για φιλικά.”

“Δεν υπήρχαν ποτέ μηνύματα στην Ελλάδα από το 2009. Το μήνυμα είναι ένα. Όταν δεν παίζει καλά και υπάρχουν αποτυχίες υπάρχει κριτική από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά μας έχουν αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη. Το είπα και στα παιδιά. Είναι η δουλειά μας, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Η Ελλάδα είναι άσπρο μπλε και μέσα είναι πράσινοι κόκκινοι κίτρινοι. Δείξαμε ότι αντιδράσαμε μετά το Κόσοβο.”

“Είμαστε χαρούμενοι, δεν ήρθα να στηρίξω τον προπονητή και να πω αυτά που κατά καιρούς ακούγονται. Δουλεύουμε σωστά, είμαστε αγαπημένοι και το βγάλαμε στο γήπεδο. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τον προπονητή και τους παίκτες, άλλοι θα μας κρίνουν όλους, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι τον Οκτώβρη.”

“Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, θα παίξουμε μεγάλα και μικρά παιχνίδια που πρέπει επιτέλους να πάρουμε ώστε να πάμε στην τελική ευθεία του Νοέμβρη και να έχουμε ελπίδες.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.