ΠΑΟΚ: Πάλεψε για Μουνίρ μέχρι τελευταία στιγμή αλλά … (pic)

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο μάνατζερ του 26χρονου διεθνή με το Μαρόκο, εξτρέμ

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι ήταν μια από τις βασικές επιδιώξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, όπως αποκάλυψε ο Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μίλησε στην ιστοσελίδα “sevilla.acb.es” για τον 26χρονο διεθνή εξτρέμ που παρότι βρισκόταν στη λίστα των διαθέσιμων για δανεισμό ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης, τελικά παρέμεινε στην ισπανική ομάδα. «Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη ή από τη La Liga, όμως οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν τον ικανοποίησαν», εξήγησε ο εκπρόσωπός του αφού πρώτα αναφέρθηκε στους συλλόγους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό του, πραγματοποιώντας ιδιαίτερη μνεία στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα σημείωσε: “Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε…

Από την Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση.

Από Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ. Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά πάνω απ’ όλα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.