Λάμπρου: “Θα δίνω το 100% για να βοηθήσω και να προσφέρω θέαμα” (vid)

Ο Λάζαρος Λάμπρου ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΟΦΗ και στόχος του είναι να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Λάζαρο Λάμπρου στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα ο Έλληνας αθλητής συμμετείχε την Τετάρτη (1/9) στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την καινούργια του ομάδα. Ο Λάμπρου έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει το 100% της απόδοσης του σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Είναι μια ιστορική ομάδα. Έχει ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να το βελτιώσουν και να το κάνουν καλύτερο. Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ έχει φέρει νέο αέρα, προωθεί νέους παίκτες, εμπιστεύεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας νομίζω μου ταιριάζει. Έχω έρθει με μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους. Οι οπαδοί του ΟΦΗ να περιμένουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για να βοηθήσω και να προσφέρω και θέαμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.