Κοντά σε συμφωνία με Τσούμπερ η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφεν Τσούμπερ βρίσκεται η ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία.

Ο δανεισμός του Στέφεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε από σαράντα κύματα, όμως όλα δείχνουν πως θα έχει θετική έκβαση η υπόθεση για την Ένωση.

Η παρουσία των Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου στην Φρανκφούρτη φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να γεφυρωθεί το οποιοδήποτε χάσμα προέκυψε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ΑΕΚ και Τσούμπερ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Επίσης, το Σάββατο δεν έγινε η παραμικρή επαφή ή κουβέντα με την διοίκηση της Άιντραχτ, λόγω του αγώνα της ομάδας της Φρανκφούρτης στο Μπίλεφελντ με την Αρμίνια και αυτό αναμένεται να γίνει το πρωί της Κυριακής.

Για την ώρα δεν έχουν πέσει υπογραφές, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει την Κυριακή και δεν αποκλείεται ο Ελβετός να ακολουθήσει στην Αθήνα τους δύο άντρες της ΑΕΚ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους “κιτρινόμαυρους“.

To deal των δύο πλευρών θα είναι δανεισμός του Τσούμπερ από την Άιντραχτ για τη χρονιά που ακολουθεί με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο στον Ελβετό ποδοσφαιριστή διάρκειας τριών χρόνων, σύνολο τεσσάρων δηλαδή μαζί με τον δανεισμό.

Σημαντικό ρόλο στο να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της η μεταγραφή έπαιξε και η βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν στον 30χρονο χαφ, Κονέ και Παπαδημητρίου και θα αποφέρει στον Ελβετό ένα ποσό πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ για τα τέσσερα χρόνια συμβολαίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.