ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Μιτρίτα

Η συμφωνία με την ομάδα της Νέας Υόρκης αφήνει ως μοναδική εκκρεμότητα την υπόθεση του 26χρονου Ρουμάνου με την Αλ Αχλί

Μια από τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ σ’ επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης είναι αυτήν του μεσοεπιθετικού.

Ένας γρίφος που μοιάζει να φτάνει στη λύση του με την απάντηση να βρίσκεται στο όνομα του Αλεξάντρου Μιτρίτα. Πρόκειται για τον 26χρονο Ρουμάνο εξτρέμ, που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ανήκει στη NYCFC και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Αχλί.

Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην πατρίδα του και προπονείται με την Κραϊόβα, όπου και σύμφωνα με δηλώσεις του θα ήθελε να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αμερικανική ομάδα. Παρόλα αυτά, η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, η επικοινωνία που είχαν οι δύο συμπατριώτες κι οι προοπτικές που αναλύθηκαν στον ποδοσφαιριστή επέδρασαν καταλυτικά προκειμένου να υπάρξει συμφωνία – σε προφορικό επίπεδο – μαζί του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, απόλυτη ταύτιση απόψεων επήλθε και στις διαπραγματεύσεις με την NYCFC.

Τί μένει; Να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με την αραβική ομάδα ως προς το διαδικαστικό επίπεδο προκειμένου ν’ αποφευχθούν τυχόν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας