Αστέρας Τρίπολης: Στηρίζει τους πυρόπληκτους

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, οι Αρκάδες παρέδωσαν 1000 κούτες με νερά στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους πυρόπληκτους.

Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει τους συνανθρώπου μας που έχασαν τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Έτσι η ομάδα από την Αρκαδία παρέδωσε 1000 κούτες με νερά στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Παράλληλα θα προσφέρει το ίδιο αριθμό από νερά και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε 1.000 κούτες με νερά στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο για τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας, που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα παραδώσει ακόμη 1.000 κούτες με νερά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, για να διατεθούν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ
“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα είναι παρών στα θέματα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης. Δεν τον απασχολεί πάντα και μόνο το ποδόσφαιρο. Νομίζουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και στις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια και η Πολιτεία προκειμένου να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Είναι μια προσφορά από τον κύριο Μπάκο και τον κύριο Καϋμενάκη , η οποία θα επεκταθεί και σε άλλους νομούς και όπου υπάρχει πρόβλημα”.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ
“Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, τους ιδιοκτήτες κύριους Μπάκο και Καϋμενάκη και τον πρόεδρο, κύριο Μποροβήλο. Τα νερά θα φύγουν για τον Δήμο Γορτυνίας, όπου ήδη έχουμε συνεννοηθεί με το Δήμαρχο κύριο Κούλη για τη διανομή τους, αλλά και για το Δήμο Μεγαλόπολης, όπου και εκεί έχει υπάρξει συνεννόηση με το Δήμαρχο κύριο Χριστογιαννόπουλο, ώστε να μοιραστούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για ακόμη μία φορά εκφράζω τις ευχαριστίες προς τον ΑΣΤΕΡΑ και τη διοίκησή του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης