Γράμμος: «Ευελπιστούμε να είναι ο ΟΦΗ έτοιμος στις 21 Αυγούστου» (vid)

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Γιάννης Γράμμος υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται αρκετή δουλειά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γράμμου μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία:

«Κάναμε καλές και δυνατές προπονήσεις. Είχαμε και αρκετά παιχνίδια. Έξι παιχνίδια σε τρεις εβδομάδες, όχι ότι είναι ασυνήθιστα, αλλά μερικές φορές είναι πολλά και έπεσαν ειδικά τα δύο τελευταία μαζί. Το σκεπτικό μας ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο, έτσι ώστε να μην έχουμε κάποια έκπληξη με τραυματισμούς. Ήδη κάποια παιδιά στα τελευταία παιχνίδια είχαν κάποιες ενοχλήσεις. 

Προτεραιότητα για εμάς απέναντι στη Ναϊμέγκεν ήταν να βγούμε χωρίς τραυματισμούς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μέσα στην προετοιμασία γνωριστήκαμε όλοι καλύτερα, μας πήρε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά είδαμε καλά πράγματα. 

Είμαστε ευχαριστημένοι πάρα πολύ. Στο σύνολο, τελευταία εβδομάδα βγήκε πολύ η κούραση. Από την επόμενη εβδομάδα που θα είμαστε στην Κρήτη και θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς, θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα.

Θα προσπαθήσουμε στις 21 Αυγούστου να έχουμε την ομάδα έτοιμη. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον ΟΦΗ όσο πιο δυνατό γίνεται. Το θέμα είναι ότι στην Ολλανδία μοιράσαμε τον χρόνο, γιατί οι παίκτες δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε 90λεπτα. Μας έλειπαν και κάποιοι παίκτες, δεν έβγαιναν δύο ενδεκάδες. Το σημαντικό είναι τώρα στον Βόλο να μπορούμε να μοντάρουμε την ενδεκάδα και οι υπόλοιποι που θα βοηθήσουν, να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και να είναι όλα καλύτερα από αυτά που είδαμε εδώ πέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.