Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας με τον Βιγιαφάνιες ν΄αποχωρεί στο τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας με τον Βιγιαφάνιες ν΄αποχωρεί στο τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις.

Οι “πράσινοι” προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Φένλο στην έδρα του Ολλανδικού συλλόγου και την Κυριακή το πρωί θ΄αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί Ελλάδα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Το πρωί έδωσαν βάρος στον τρόπο ανάπτυξης και στα τελειώματα ενώ το απόγευμα στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ ενώ ο Βιγιαφάνιες αποχώρησε προς το τέλος της πρωινής προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και το απόγευμα έκανε θεραπεία.

Οι ενοχλήσεις αυτές δεν επιτρέπουν στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τη συμμετοχή του στο τελευταίο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους με την Φένλο. Ο παίκτης θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός για το ματς με τους Ολλανδούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.