Καμαρά: Η Νάπολι δεν τον ξεχνά

Στην Καμπανία συζητείται μονίμως το όνομα του Μαντί Καμαρά με τη Νάπολι να έχει στο στόχαστρο της τον μέσο του Ολυμπιακού.

Στην Καμπανία συζητείται μονίμως το όνομα του Μαντί Καμαρά με τη Νάπολι να έχει στο στόχαστρο της τον μέσο του Ολυμπιακού.


Η Νάπολι ήταν μια από τις ομάδες που είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά και μέσω του Μίνο Ραϊόλα είχαν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, όμως υπήρξε απόσταση στο οικονομικό και το θέμα… πάγωσε.


Αυτό όμως επιφανειακά, μιας και οι τακτικές των ομάδων στα μεταγραφικά θέματα είναι λίγο έως πολύ γνωστές.


Στους κύκλους των μάνατζερ οι συζητήσεις για τον μέσο από την Γουινέα συνεχίζονται απρόσκοπτα.


Αν πιστέψουμε τους Ιταλούς και δη τα τοπικά ΜΜΕ στην πόλη του Βεζούβιου, υπάρχει… αναθέρμανση και επαφές των δυο ομάδων και των ατζέντηδων σε εξέλιξη.


Αν θα προχωρήσει κάτι αυτή τη φορά, δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε καθώς και η Νάπολι θέλει έναν κεντρικό χαφ άμεσα.


Ο Ολυμπιακός δεν θα είχε αντίρρηση να πουλήσει αρκεί η τιμή να είναι σωστή. Οι «ερυθρόλευκοι πωλούν αλλά δεν «ξεπουλούν» και αν στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν φτάσει νούμερο που να αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, τότε η Νάπολι θα μείνει με το…ενδιαφέρον.


Ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Αφρικανός θα ψάξει στην αγορά για έναν ακόμα μέσο έχοντας τα ταμεία του γεμάτα. Άλλωστε για ν’ αναπληρωθεί το (τότε) κενό θα χρειαστεί οι «κόκκινοι» να πληρώσουν για παίκτη από το πάνω ράφι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης