Tης φυλακής τα σίδερα: Από τη δόξα των γηπέδων στο… μπουντρούμι

Το novasports.gr θυμάται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και είχαν τα… θεματάκια τους με τη δικαιοσύνη.

“Θα ζήσω ελεύθερο πουλί”, μπορεί πλέον να τραγουδά ο άλλοτε άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός μετά από μια απίθανη περιπέτεια, βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για υπόθεση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Πέρασε 19 μήνες της ζωής του στη φυλακή, ωστόσο μπορεί πια να αναπνέει τον αέρα της… λευτεριάς. Το novasports.gr θυμάται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και είχαν τα… θεματάκια τους με τη δικαιοσύνη.

Λάκης Σοφιανός

Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη, ωστόσο είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη από μικρή ηλικία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αστικό μύθο (ή μήπως δεν ήταν μύθος;) έπαιζε ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, αν και ήταν έγκλειστος στις φυλακές Αβέρωφ και αγωνιζόταν με ειδική άδεια, ενώ πήγαινε στο γήπεδο συνοδεία χωροφυλάκων!

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 έμπλεξε με τα ναρκωτικά, βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και τον Αύγουστο του ’89 βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Ντανούτ Λούπου

Ήρθε στη χώρα μας ως αστέρι της Εθνική Ρουμανίας και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, ωστόσο έγινε περισσότερο γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό για τις εξωγηπεδικές του… δραστηριότητες. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και της Κορίνθου, συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 1991 με την κατηγορία της εμπλοκής σε σπείρα διαρρηκτών και προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό για δυόμιση μήνες.

Αμαέκι Ότιτζι

Σπουδαίος επιθετικός, άφησε το “σημάδι” του στην Παναχαϊκή και τον Ιωνικό, ωστόσο ήταν αρκετά… άτακτος. Τον Αύγουστο του 1993 συνελήφθη για κατοχή ινδικής κάνναβης και προφυλακίστηκε, τον Ιανουάριο του 1997 βρέθηκε ξανά στη φυλακή για κατοχή ηρωίνης, ενώ ο Νιγιανός έχασε τη ζωή του τα Χριστούγεννα του 2004 από ανταλλαγή πυροβολισμών σε συμπλοκή αντιπάλων συμμοριών στην Κολομβία.

Ιγκόρ Σιπνιέφσκι

Τεράστιο ταλέντο, αλλά αυτοκαταστροφικός. Το αλκοόλ κατέστρεψε τη ζωή του και ο κάποτε ανερχόμενος αστέρας του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, έμεινε στον… άσο. Εξέτισε ποινή κάθειρξης 13 μηνών με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας του, ενώ εφιάλτης του έγιναν και τα ναρκωτικά…

Ραούλ Μπράβο

Μεγάλη καριέρα έκανε ο Ισπανός στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε και από τα μέρη μας ως παίκτης του Ολυμπιακού, της Βέροιας και του Άρη, ωστόσο ο Ραούλ Μπράβο τα τελευταία χρόνια περνάει δυσκολίες. Ο Ίβηρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της εμπλοκής σε περίφημο κύκλωμα στημένων αγώνων στην Ισπανία και προσπαθεί να βγει νικητής σε αυτή την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη.

Ζε Ελίας

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της παραβίασης ΑΤΜ (!!!) και συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για το ίδιο αδίκημα!

Νίκολα Μάλμπασα

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ έκανε ένα διάστημα στη φυλακή, μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε έναν συμπατριώτη του με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.