ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πανδημίας, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

«Σεβόμαστε απόλυτα όμως και το δικαίωμα των φιλάθλων να αποφασίσουν πώς και πότε θα προφυλαχθούν από τον ιό, όπως επίσης και το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους. Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε ταυτόχρονα και όλους εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχονται».

Για το λόγο αυτό θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 4 και 4Α για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την πλήρη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, ενώ η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει στις 26/7 και η δεύτερη στις 16/8.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πανδημίας, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών, που πολλές φορές χρειάστηκε να αναπροσαρμοστούν και να αναθεωρηθούν στην προσπάθεια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με υπεράνθρωπη προσπάθεια υγειονομικών υπαλλήλων και γιατρών, τους οποίους και ευγνωμονούμε.

Σεβόμαστε απόλυτα όμως και το δικαίωμα των φιλάθλων να αποφασίσουν πώς και πότε θα προφυλαχθούν από τον ιό, όπως επίσης και το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους. Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ.

Σεβόμαστε ταυτόχρονα και όλους εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχονται.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς όλων των φιλάθλων ανακοινώνουμε πως εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν σε όλες τις θύρες, εκτός των θυρών 4-4Α, σύμφωνα πάντα με τους νόμους που έχει θέσει το κράτος. Το πέταλο που έκανε γνωστή την Τούμπα παγκοσμίως θα παραμείνει κλειστό μέχρι να μπορεί να ανοίξει τις θύρες του διάπλατα για όλους, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια ζωής του και να μην συμβολίσει την εποχή των διαχωρισμών, μια εποχή που όλοι θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε.

Όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α.
Παράλληλα σε όλες τις θύρες θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια για όλους εκείνους που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία.

Αναλυτικά:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣ.ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

ΘύραΑνανέωσηΚΑΝΟΝΙΚΟΑΜΕΑΠΑΙΔΙΚΟ
1€ 680€765€565€565
2-3€470€525€390€390
4-4Α€145€155
5-6€325€345€255€255
7€155€170€130€130
€155€170
VIP€2.000€2.300
VIPA€2.000€2.300
SUITES VIP€16.000€17.500
SUITES VIPA€32.000€35.000

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 περιλαμβάνουν:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
  • Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Conference League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

1η περίοδος (26.07.2021 09:00 ως 10.08.2021 18:00)

Στην πρώτη περίοδο ως τις 10.08 μόνο οι κάτοχοι της σεζόν 2019-20 θα μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και δεν θα πωλούνται νέα εισιτήρια διαρκείας.

2η περίοδος (16.08.2021 09:00 ως 31.08.2021 18:00)

Από τις 16.08.2021 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

1.Εισιτήριο ανανέωσης :

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20 έχει ως τις 10.08 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του με ειδική τιμή.

2.Νέο εισιτήριο :

Διατίθενται στις θύρες 1 ως 7Α και στα VIPΑ. Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα εισιτήρια διαρκείας καθώς όλα είναι προς ανανέωση.

3.Παιδικό εισιτήριο (Έως 12 ετών) :

Κάθε παιδικό εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2019-20 μπορεί να ανανεωθεί και φέτος αρκεί να προηγηθεί η ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα και με την προϋπόθεση ότι το παιδί έχει γεννηθεί από 01.01.2009 κι έπειτα. Τα παιδικά εισιτήρια δεν πωλούνται μεμονωμένα & δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α – VIP – VIPA. Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας 2019-20 που δεν πληρούν πλέον το ηλικιακό κριτήριο έκδοσης δεν θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης.

4.Εισιτήριο ΑΜΕΑ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη 31.05.2022. Τα ΑΜΕΑ εισιτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α – VIP – VIPA. Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα ΑΜΕΑ εισιτήρια διαρκείας καθώς όλα είναι προς ανανέωση.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Μόνο μέσω Διαδικτύου -Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr θα «ανοίξει» στις 26.07.2021, στις 09:00.

Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων για την περίοδο ανανεώσεων θα κλείσει στις 10.08.2021 18:00 και θα ανοίξει για την ελεύθερη διάθεση στις 16.08.2021 09:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιλέξουν μια εκ των δυο επιλογών παραλαβής.

  • Δωρεάν παραλαβή μέσω courier (Εντός Ελλάδας) : Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι καταχωρούν την επιθυμητή διεύθυνση αποστολής της κάρτας διαρκείας τους. Ο φίλαθλος για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του και σε συνάρτηση με την κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας που υπάγεται, θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά ως επισυναπτόμενα αρχεία τα κάτωθι δικαιολογητικά στο email emvolio@paokfc.grΚανένα εισιτήριο διαρκείας δεν θα εκτυπώνεται αν προηγουμένως δεν έχει γίνει λήψη και αντίστοιχα έλεγχος των δικαιολογητικών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι τα πιστοποιητικά θα διαγραφούν εντός 10 ημερών από τη λήψη τους από κάθε ηλεκτρονικό αρχείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφού πραγματοποιηθεί πρώτα ο σχετικός έλεγχος ταυτοποίησης μεταξύ των στοιχείων του αιτούντος την χορήγηση/ανανέωση του Εισιτηρίου Διαρκείας και των στοιχείων που αναγράφονται στα εν λόγω πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και αυτό μόνον για όσους επιλέξουν να λάβουν το Εισιτήριο Διαρκείας μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ emvolio@paokfc.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΠιστοποιητικό εμβολιασμού ή ΝόσησηςΑποδεικτικό Αναπηρίας (<67% με ισχύ ως 31.05.2021)Αποδεικτικό για το Ηλικιακό Κριτήριο (<12 ετών δηλ γενν. 01.01.2009 και έπειτα) Πιστοποιητικό γέννησης ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που να επιδεικνύει την ηλικία γέννησηςΑποδεικτικό επιτυχημένης αγοράς του κηδεμόνα (αποστολή αρ.κίνησης κηδεμόνα)
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΑΜΕΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ
  • Παραλαβή από τα εκδοτήρια της Τούμπας: Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παραλάβουν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) το εισιτήριο διαρκείας τους μόνο μετά από την επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 , του αριθμού κράτησης & αν πρόκειται για εκπτωτική κατηγόρια ΑΜΕΑ ή ΠΑΙΔΙΚΟ τα ανάλογα δικαιολογητικά έκδοσης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποθηκεύσει, έστω και προσωρινά, κανένα δεδομένο υγείας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Για αγορές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις.

Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει κατά τη διάρκεια της συναλλαγής να επιλέξουν την έκδοση τιμολογίου, πριν την καταχώρηση των στοιχείων πληρωμής, και έπειτα να καταχωρήσουν στο σύστημα τα στοιχεία της εταιρείας προκειμένου να γίνει η έκδοση του τιμολογίου. Η εξόφληση θα πρέπει γίνεται μέσω εταιρικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

  • Δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα έχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και (έως ποσοστού 5% της μέγιστης επιτρεπόμενης χωρητικότητας) ανήλικοι έως 15 ετών με αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών (ηλικίες 12-15) ή με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα (για παιδιά έως και 12 ετών).
  • Για όσο χρονικό διάστημα οι θύρες 4 & 4Α παραμείνουν κλειστές, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν πρόσβαση στη θύρα 8.
  • Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α να μην λειτουργήσει. Ωστόσο οι ενήλικοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-20 (οι κηδεμόνες) θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους. Δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7Α.
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται προηγουμένως η έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα στην ίδια θύρα.
  • Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.