Ατρόμητος: Με τέσσερις αλλαγές κόντρα στη Βαλένθια

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Βαλένθια (Novasports 2HD, 20:00) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ισπανία με τον Λόπεθ να προβαίνει σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Έλτσε. Στην αποστολή ο Κλωναρίδης.

Στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Έλτσε ο Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα από την Έλτσε με σκορ 6-1, μετά από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του.

Σειρά έχει ένα ακόμα πιο δυνατό φιλικό απέναντι στη Βαλένθια, σε ένα ματς που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2HD στις 20:00.

Ο Άνχελ Λόπεθ θα προβεί σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Θεοδωράκης αντί του Μανδά στο τέρμα, ο Χατζηισαΐας αντί του τραυματία Γκαλβάο στην άμυνα, ο Καρτάλης αντί του Οικονομίδη στο κέντρο και ο Πισάνο αντί του Τζαβίδα μεσοεπιθετικά.

Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι και Κουλούρης θα είναι οι υπόλοιποι επτά στο 4-2-3-1, ενώ στην αποστολή είναι και ο Κλωναρίδης που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.