Επιμένει η ΑΕΚ, νέα διάψευση για Εντσάμ

Την ώρα που ο Ποστέκογλου ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την Σέλτικ για τον Εντσάμ, η ΑΕΚ προχωρά σε νέα διάψευση περί ενδιαφέροντος για τον Γάλλο μέσο.

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου ουσιαστικά έθεσε εκτός ομάδας τον Ολιβιέ Εντσάμ και οι πληροφορίες ανέφεραν πως η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά της εξελίξεις με τον Γάλλο χαφ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ που στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές έχει προβεί σε διαψεύσεις περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του Γάλλου μέσου, την Κυριακή το απόγευμα προχώρησε σε ακόμα μία.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι της ομάδας “μεταγραφική περίπτωση Εντσαμ δεν υπάρχει πλέον για την ΑΕΚ“, προσθέτοντας επίσης πως: “περίπτωση Εντσαμ για την ΑΕΚ δεν υπάρχει σε κανένα πιθανό ενδεχόμενο εξέλιξης”.

Μένει πλέον να δούμε αν και αυτή η διάψευση της Ένωσης έχει να κάνει με οριστική εγκατάλειψη της υπόθεσης του Ολιβιέ Εντσάμ ή αν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι τακτικής.

Άλλωστε, στο παρελθόν έχουν συμβεί ανατροπές με την ΑΕΚ και από εκεί που είχε εγκαταλείψει κάποια μεταγραφική υπόθεση, προχώρησε στην ολοκλήρωσή της, όπως είχε συμβεί και πρόσφατα με τον Όγκνιεν Βράνιες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.