ΑΕΚ: Ο Εντσάμ, ο Γαλανόπουλος και ο Βράνιες

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται με τον Ολιβιέ Εντσάμ, όσο όμως το μέλλον του Γάλλου στην Σέλτικ είναι αβέβαιο όλα είναι ανοικτά. Κατ' αρχήν συμφωνία με Άντερλεχτ για Βράνιες.

Η ΑΕΚ έκανε η αλήθεια είναι μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ, όμως δυστυχώς γι’ αυτήν υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, την Σέλτικ και τον Ποστέκογλου δηλαδή.

Ο Γάλλος χαφ δείχνει να είναι ξένο σώμα για την Σέλτικ με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή να τονίζει πως: “δεν μπορώ να χαραμίζω χρόνο σε κανέναν. Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ και είναι αφοσιωμένοι” αναφερόμενος στον 25χρονο χαφ, δίνοντας ξανά “τροφή” για νέα σενάρια και σκέψεις σχετικά με το μέλλον του.

Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν και της Μπρέντφορντ ο Κώστας Γαλανόπουλος. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Νέο ενδιαφέρον για Γαλανόπουλο

Η ΑΕΚ, μπορεί να μην το φωνάζει, αλλά παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Εντσάμ και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες δεν θα πρέπει να αποκλειστεί νέα κίνηση.

Ειδικότερα, αν ευσταθούν τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτηση του Κώστα Γαλανόπουλου.

Μετά το τουρκικό ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ, δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν θα ήθελε να δανειστεί τον διεθνή χαφ, ενώ στο μεταγραφικό της πλάνο φέρεται να τον έχει τοποθετήσει και η Μπρέντφορντ, με τις “μέλισσες” να κερδίζουν φέτος την άνοδο στην Premier League και να θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Τελειωμένη υπόθεση η απόκτηση Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναμενόταν το Σάββατο στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όμως κάποια διαδικαστικά θέματα με το συμβόλαιό του στην Άντερλεχτ καθυστέρησαν κατά μία ημέρα την άφιξη του Βράνιες στην ελληνική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και οι Βέλγοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “Voetbalkrant” βρέθηκε οριστική λύση μεταξύ του Βόσνιου και της Άντερλεχτ.

“Ο Όγκνιεν Βράνιες πρόκειται να φύγει από την Άντερλεχτ και να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Η Άντερλεχτ φαίνεται ότι βρήκε μια οριστική λύση για τον Βόσνιο αμυντικό” αναφέρει το βελγικό δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ μιλούν για κατ’ αρχήν συμφωνία με την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο Βράνιες έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.