Ολυμπιακός: Κατασκοπεία Μαρτινς στην Τιφλίδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Τιφλίδα όπου αύριο η Ντιναμό θα συναντήσει τη Νέφτσι Μπακού για να προκύψει προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β' προκριματικό του Champions League.

O Πέδρο Μαρτίνς τα τελευταία τρία χρόνια έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στις φάσεις των προκριματικών σαν προπονητής του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας συνεχόμενες προκρίσεις στους ομίλους του Champions League και Europa League. Αυτό απαιτεί προφανώς αρκετή δουλειά εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην Τιφλίδα για να παρακολουθήσει την αυριανή αναμέτρηση (7/7, 19:00) μεταξύ της Ντιναμό και της Νέφτσι Μπακού για τον α’ προκριματικό γύρο του Champions League. Από το συγκεκριμένο ζευγάρι ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του στα προκριματικά και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει άμεσα συμπεράσματα για τις δύο ομάδες.

Το πρώτο ματς για τον β’ προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου, δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα με τον Ολυμπιακό να έχει προγραμματίσει ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πιθανότατα με τον Ατρόμητο, αλλά και την πρόβα – τζενεράλε με τη Γαλατάσαραϊ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.