Ολυμπιακός: ΣΟΚ με Φορτούνη (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης για ακόμα μία φορά δεν είχε τη τύχη με το μέρος του! Ο χθεσινός τραυματισμός του στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ αποδείχθηκε σοβαρός, καθώς η μαγνητική έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού.

Η αγωνία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού από χθες το απόγευμα «χτύπησε» κόκκινο! Ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Και ο πιο απαισιόδοξος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ο Φορτούνης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Χαρακτηριστικά, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ αναφερόταν σε κάκωση στο αριστερό γόνατο, ωστόσο οι εξετάσεις της Κυριακής (27/6) έδειξαν πως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο άλλο γόνατο (δεξί) το 2019, πάλι στην Αυστρία, πάλι σε φιλικό προετοιμασίας (απέναντι στο Αμβούργο τότε). Ένα πολύ άσχημο «deja vu» για τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας.

Ο «Γολγοθάς» τώρα ξεκινάει για τον Φορτούνη, ο οποίος πρέπει να φανεί δυνατός και να βγει πιο δυνατός από αυτή τη δεύτερη περιπέτεια του. Έχει το «know how» αλλά η δύναμη που θα χρειαστεί τώρα είναι διπλή καθώς και ψυχολογικά θα είναι επηρεασμένος από την ατυχία.

Έτσι, αύριο (28/06) ο διεθνής χαφ πρόκειται να γυρίσει στην Αθήνα εγκαταλείποντας την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στο Στανς της Αυστρίας, με τον Ολυμπιακό να χάνει ένα πολύτιμο «όπλο» του.

Θυμηθείτε την στιγμή του τραυματισμού του Φορτούνη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.