Ολυμπιακός: Στο Ίνσμπρουκ για μαγνητική ο Φορτούνης

Αποστολή Στανς - Αυστρία: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
O Κώστας Φορτούνης μεταβαίνει στο Ίνσμπρουκ για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία με σκοπό να διαπιστωθεί με ακρίβεια το είδος του τραυματισμού του.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο άτυχος της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ, καθώς ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια ανύποπτη φάση. Από την πρώτη στιγμή μέσω της μετάδοσης των καναλιών Novasports μεταφέραμε την πρώτη διάγνωση, που έκανε λόγο για στροφική κάκωση στο αριστερό γόνατο του Φορτούνη.

Το επόμενο βήμα είναι η πλήρης και εργαστηριακή διάγνωση η οποία πραγματοποείται αυτή την ώρα στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού οι άνθρωποι της ομάδας αναζήτησαν κατάλληλο κέντρο, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εξετάσεις. Μετά το φινάλε του ματς ο ίδιος ο Φορτούνης έριξε μια ματιά στη λακούβα στην οποία στραβοπάτησε κατά τη διάρκεια του ματς.

Όλοι στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως η χαλάρωση που είδαν αρχικά στο γόνατο του Φορτούνη να μην είναι κάτι σημαντικό και άμεσα να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.