“Ο Μπρούμα επιστρέφει στην PSV” (pic)

Δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία την επιστροφή του Αρμίντο Μπρούμα στην PSV, καθώς υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τα “ερυθρόλευκα” στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και υπήρχε η αίσθηση πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έκαναν κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Αϊντχόφεν. Στην αρχική συμφωνία των δύο ομάδων για τον δανεισμό του Μπρούμα είχε τοποθετηθεί οψιόν αγοράς ύψους 6.7 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που όπως υποστηρίζουν στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να δώσει τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Κάπως έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύματα της ιστοσελίδας “Eindhovens Dagblad“, ο Μπρούμα επιστρέφει στην PSV και μένει να φανεί αν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποιον σύλλογο.

Είδηση που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του 27χρονου εξτρέμ, Catio Baldé, ο οποίος και δήλωσε: “Είναι ποδοσφαιριστής της PSV και θα ενεργήσει ως καλός επαγγελματίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.