ΠΑΟΚ: Άλλη μια διάκριση για τον Πασχαλάκη

Δεύτερη ατομική διάκριση για τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ σε διάστημα ενός μήνα!

Σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού οι διακρίσεις δεν έχουν σταματήσει για ποδοσφαιριστές της ομάδας και δη για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών διαγωνισμών της ΠΑΕ, σειρά είχε αυτός για την καλύτερη φάση του Μαϊου. Κι όπως ενημέρωσαν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: Το στοπ του Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατέκτησε και δεύτερο ατομικό τίτλο τον Μάιο, καθώς επικράτησε και στον διαγωνισμό για το Energoprojekt Play of the Month του μήνα, με την επέμβασή του στο “ψαράκι” του Μασούρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του τελικού του ΟΑΚΑ και έβαλε τη σφραγίδα του στο παιχνίδι. Άψογη καθοδήγηση της άμυνας, σωτήριες επεμβάσεις και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπήκε κόντρα στον Ολυμπιακό σε Goldkeeper Mode και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου στην Αθήνα.

Κορυφαία του στιγμή η επέμβαση στο 56′. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα, ο Μασούρας πετάχτηκε κι έπιασε μία κεφαλιά-ψαράκι, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν εκεί και σταμάτησε εντυπωσιακά τη μπάλα με μία εξαιρετικά δύσκολη απόκρουση, με το σκορ στο 1-1.

Στην ψηφοφορία για το Energoprojekt Play of the Month Μαΐου το στοπ του Πασχαλάκη στον Μασούρα συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από το 50% των ψήφων του κοινού και χάρισε στον διεθνή τερματοφύλακα τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η ασίστ με το απίθανο τακουνάκι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον Κρμέντσικ για το γκολ της νίκης στον τελικό, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε και πάλι ο Α.Ζίβκοβιτς με τη μπαλιά στον Ουάρντα στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.