ΠΑΟΚ: Ημέρα εξελίξεων για τη νέα Τούμπα

Στην προγραμματισμένη για σήμερα (17/6) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης αναμένεται να κατατεθεί προς συζήτηση η τελική έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σημαντική προβλέπεται η σημερινή (17/6) ημέρα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κι αυτό, διότι στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης αναμένεται να κατατεθεί προς συζήτηση η τελική έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την κατασκευή του καινούργιου σπιτιού του “Δικέφαλου”.

Πριν λίγες ημέρες, υπήρξε συνάντηση στην οποία έγινε συζήτηση για το θέμα μεταξύ του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Σε αυτήν συμφωνήθηκε να προχωρήσει η διαδικασία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δυόμιση χρόνια και βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της μελέτης.

Πάντως, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθούν και οι ενστάσεις γύρω από το θέμα. Δύο είναι τα ζητήματα που κυρίως προκαλούν προβληματισμό σε ορισμένους δημοτικούς συμβούλους. Το ένα έχει να κάνει με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα κόψει την περιοχή στα δύο και θα την αλλοιώσει. Το δεύτερο σχετίζεται με τα έργα ανάπλασης της περιοχής και των κοινόχρηστων χώρων και ο τρόπος που αυτά προβλέπεται να γίνουν.

Εφόσον η συζήτηση ολοκληρωθεί κανονικά και εγκριθεί το Εδικό Χωρικό Σχέδιο από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο φάκελος από το Δήμο Θεσσαλονίκης θα σταλεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εκεί πρέπει να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, ώστε να αρχίσει να υλοποιείται η μελέτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.