Μάνταλος: “Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω στην “Αγιά Σοφιά” (vid)

Το όνειρό του να αγωνιστεί στην "Αγιά Σοφιά" εκμυστηρεύθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης με την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος μίλησε και για τις συζητήσεις με την Ένωση.

Ήταν ένα τυπικό θέμα που όμως όταν γίνεται επίσημο έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ο Πέτρος Μάνταλος επέκτεινε και επίσημα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το 2024 και πλέον ετοιμάζεται να μπει στην “Αγιά Σοφιά” ως ο αρχηγός της Ένωσης!

Ο διεθνής μέσος μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανανέωση της συνεργασίας, το όνειρό του, αλλά και σε όλα όσα έχει βιώσει με την ΑΕΚ τα επτά προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, με την προοπτική να είναι ο αρχηγός που θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι του νέου της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ονειρευτεί πολλές φορές τη συγκεκριμένη στιγμή. Πριν αυτή έρθει, όμως, ο διεθνής Έλληνας άσος επισκέφτηκε την OPAP Arena, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της, που έχουν αρχίσει να παίρνουν την τελική τους μορφή και μίλησε στην κάμερα του AEK TV.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όσα έχει βιώσει αυτά τα επτά χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, στους στόχους που έχει για το μέλλον, αλλά και στον… απλό τρόπο με τον οποίο έβαλε την υπογραφή του στο νέου του συμβόλαιο με την ΑΕΚ…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.