ΑΕΚ: Με Μάνταλο στην “Αγιά Σοφιά” (pic, vids)

Την τυπική επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέροντας "Forever Captain"!

Με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται στην “Αγιά Σοφιά” όπου φωτογραφήθηκε κρατώντας τη φανέλα της ΑΕΚ με το 2024, όταν και λήγει το νέο συμβόλαιο του αρχηγού έγινε η παρουσίαση της συμφωνίας των δύο πλευρών!

“👉 Ο Πέτρος Μάνταλος αρχηγός στο νέο μας γήπεδο και στα 100 χρόνια της ιστορίας μας!
👉Petros Mantalos, AEK FC Captain forever!” αναφέρει στην αρχική της τοποθέτηση η “κιτρινόμαυρηΠΑΕ.

Πέτρο για πάντα εδώ, για πάντα αρχηγός!

Δέκα χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ θα συμπληρώσει εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο ο Πέτρος Μάνταλος με την Ένωση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2024 και να κάνει μια μικρή αναδρομή στην επταετία παρουσία του αρχηγού στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Πέτρο Μάνταλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί τον αρχηγό της ΑΕΚ και τον αγωνιστικό της ηγέτη την τελευταία επταετία, έχοντας κεντρικό ρόλο στις επιτυχίες που κατέγραψε η ομάδα μας από τη στιγμή της επανεκκίνησης που έκανε το 2013, μέχρι την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην συνεπή παρουσία της στη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και εντάχθηκε στην ομάδα ένα χρόνο αργότερα, όταν αυτή αγωνιζόταν στη ΒΕθνική. Μαζί της επέστρεψε στη Super League, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2016, πετυχαίνοντας στον τελικό το πρώτο γκολ της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1), κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2018, το πρώτο έπειτα από 24 χρόνια και αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League και του UEFA Champions League.

Παρά το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια (Μάρτιος 2015 και Οκτώβριος 2017) υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα, σε αυτή την επταετία ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει 175 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, 43 στο Κύπελλο και 29 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συνολικά έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 247 αγώνες, έχοντας 51 γκολ και 72 ασίστ.

Παράλληλα, μέσω της ΑΕΚ έγινε διεθνής ήδη από το 2014 και από τότε αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει σε 36 αγώνες, σκοράροντας 4 φορές.

Πέτρο για πάντα εδώ, για πάντα αρχηγός!

Σου ευχόμαστε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να είναι ελάχιστα μπροστά σε όσα σου επιφυλάσσει το μέλλον…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.