Ολυμπιακός: Σήκωσε μανίκια ο Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε το χρίσμα του προπονητή του Ολυμπιακού Β'. Σε ποιους άξονες θα εργαστεί.

Η σύσταση του τμήματος του Ολυμπιακού Β’ είναι πραγματικότητα από τη νέα σεζόν, στην οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2. Οι ρεζέρβες του Ολυμπιακού θα αποτελούνται από παίκτες οι οποίοι προορίζονται για δανεισμό ή από συγκεκριμένες μονάδες της ακαδημίας των Πειραιωτών. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ο άνθρωπος που αποφασίστηκε να λάβει το χρίσμα του πρώτου προπονητή της Β’ ομάδας. Είναι μια λύση που εξετάζεται εδώ και καιρό, καθώς ο “Caño” χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, αλλά και της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα έχει τα στοιχεία ως προσωπικότητα για να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες συμμετοχής του Ολυμπιακού, έστω και με τη μορφή Β΄ομάδας, σε ένα κατώτερο αγωνιστικά πρωτάθλημα από τη Super League. 

Η συμφωνία των Ιμπαγάσα και της διοίκησης του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και ουσιαστικά αυτή ήταν και η πρώτη πράξη της θητείας του στο νέο του ρόλο στους “ερυθρόλευκους”. Ο 44χρονος Αριέλ Ιμπαγάσα θα εργαστεί στους παράλληλους άξονες της αξιοποίησης ποδοσφαιριστών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και της διατήρησης του ρόστερ σε υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα.

Θυμηθείτε όσα είχε δηλώσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό στο “Novasports Challenge”.

Ο Ιμπαγάσα έχει δουλέψει αρκετά τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό στις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ15 τη σεζόν 2019-2020. Προφανώς και πρόκειται για μια προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, κάτι που αποτελεί διαχρονικά πυλώνα για την παρουσία του στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Παράλληλα πρόκειται για ένα στοιχείο που τον βοηθά αρκετά στη καθημερινή συνεργασία τόσο με νέους ποδοσφαιριστές, όσο και με μεγαλύτερους. Ο ίδιος ο Ιμπαγάσα είναι αρκετά φιλόδοξος και γνωρίζει πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Β’ είναι ένα κρίσιμο βήμα για τη μετέπειτα εξέλιξη του ως προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.