Ολυμπιακός: Η εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας των Ελλήνων! (infographic)

Το transfermarkt.com θέτει το πλαίσιο της νέας "αλμυρής" τιμής των Ελλήνων του Ολυμπιακού.

Ουδέν κρυπτόν υπό το… transfermarkt.com στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο καθρέφτης της χρηματιστηριακής κίνησης του διεθνούς ποδοσφαιρικού παζαριού ανανέωσε τις τιμές του και κάπως έτσι αναδύθηκαν οι πολυτιμότεροι κάθε ομάδας, που πλέον διαπραγματεύονται από άλλη θέση την τιμή τους.

Την πιο μεγάλη χρηματιστηριακή εξέλιξη είχε τους τελευταίους έξι μήνες ο Μασούρας. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στον Ολυμπιακό οι κερδισμένοι του ρόστερ είναι ξεκάθαρα οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι με τον Πέδρο Μαρτίνς κέρδισαν αρκετές ευκαιρίες και τις αξιοποίησαν σε μεγάλο βαθμό. Ο πιο ανεβασμένος ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το transfermarkt είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είδε την τιμή του να φτάνει στα έξι εκατομμύρια ευρώ από τα τέσσερα του περασμένου Φεβρουαρίου. Η χρηματιστηριακή εξέλιξη του Μασούρα είναι εκπληκτική στον Ολυμπιακό, καθώς την έχει εξαπλασιάσει μέσα σε 2,5 σεζόν! 

Σταθερά ανερχόμενη αξία ο Μπουχαλάκης. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μέσα από την πιο αποδοτική του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είδε την αξία του να ανηφορίζει στα πέντε εκατομμύρια ευρώ από τα τέσσερα της προηγούμενης εκτίμησης μέσα στο 2021. Ο 28χρονος μέσος βλέπει την τιμή του από τον Αύγουστο του 2020 μόνο να ανεβαίνει, φτάνοντας από τα 1,6 εκ. στα πέντε εκ. ευρώ! 

Απίθανη σεζόν για τον Ανδρούτσο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Limit up πραγματοποίησε και η τιμή του Θανάση Ανδρούτσου μετά την καθιέρωση του από τον Πέδρο Μαρτίνς στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ανδρούτσος ο οποίος κατάφερε να υποσκελίσει στη μάχη του ρόστερ τους Κένι Λαλά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ, διπλασίασε την τιμή του από τις 750.000 ευρώ, στα 1,5 εκ. ευρώ! Πρόκειται για πραγματική αποκάλυψη αν αναλογιστούμε πως ήρθε από δανεισμό στον Ατρόμητο και βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός ρόστερ στο ξεκίνημα της σεζόν! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.