Fair Play: Ο Νίνης, ο Λάζαρος και ο γιατρός του Άρη! (vids)

Δείτε τρεις στιγμές της Superleague οι οποίες δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Είναι εκείνες οι στιγμές στο ποδόσφαιρο που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι γιατί ο “βασιλιάς των σπορ” είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα. Στιγμές ήθους, σεβασμού και κατανόησης, οι οποίες δείχνουν το δρόμο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο γιατρός του Αρη, δρ Χρήστου, ο Νίνης και ο Λάζαρος λειτουργώντας ενστικτωδώς μας χάρισαν τρεις σπουδαίες στιγμές που θέλουμε να μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας για τη σεζόν 2020-21 που έχουμε αφήσει πίσω μας εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Ουαγκέ και ο γιατρός του Άρη

Στις 14 Δεκεμβρίου το Βικελίδης υποδέχθηκε το ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης ο Μούσα Ουαγκέ με αυτοθυσία έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση. Η πρόσκρουσή του στο δοκάρι ήταν τόσο σφοδρή που του απέφερε έναν πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ο γιατρός του Άρη, δρ Χρήστου, ήταν κοντά στο σημείο και τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη έσπευσε πρώτος για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Έκανε απλά το καθήκον του.

Το ήθος του Σωτήρη Νίνη

Ο Έλληνας μέσος σε μια επέλασή του στην περιοχή του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος κι ενώ από την ομάδα του Βόλου, άπαντες φώναξαν για πέναλτι, εκείνος με μια χαρακτηριστική χειρονομία έδειξε στον διαιτητή πως δεν συνέβη κάτι παράρτυπο στη φάση. Ήθος!

Το ήθος του Λάζαρου

Σε μια δική του επέλαση ο Λάζαρος στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Λάζαρος πέρασε τον Σεμέδο έπεσε στο έδαφος αλλά αμέσως σηκώθηκε και είπε στον διαιτητή προς τιμήν του ότι δεν του έχει γίνει κάποιο φάουλ. Τρομερή στιγμή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.