Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο είναι πρώτος, από τους… πόσους;

Όπως είναι λογικό αρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων απ΄ όλη την Ευρώπη, κάτι που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα σχέδια των Πρωταθλητών.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο Σοάρες είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που τον ξέρει πολύ καλά, ο οποίος έχει εξαιρετικά νούμερα και σίγουρα είναι από εκείνους που βοηθήσουν επιθετικά τους Πρωταθλητές.

Το ερώτημα όμως είναι αν ο Ολυμπιακός μείνει στη μία μεταγραφή ή αν θα προχωρήσει και σε άλλες. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πάρα πολύ εύκολη. Δεν θα μείνει μόνο στην απόκτηση του Τικίνιο ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ερώτημα που σχεδόν νομοτελειακά ακολουθεί, πόσες μεταγραφές θα κάνει, είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσει κανείς.

Είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι κοιτούν για δεξί ακραίο επιθετικό, αντί του Μπρούμα, κοιτούν αριστερό μπακ, αφού ο Χολέμπας, λογικά θα μείνει αλλά όχι ως πρώτη επιλογή όπως έγινε φέτος. Οι σκάουτερς των Πρωταθλητών “χτενίζουν” την αγορά και για αμυντικό χαφ καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά.

Ως εδώ τα πράγματα είναι… νορμάλ και αναμενόμενα. Το θέμα είναι τι θα γίνει σε περίπτωση προτάσεων και για άλλους παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού. Για παράδειγμα τα όσα δειλά για την ώρα γράφονται και ακούγονται για τον Σεμέδο, αν γίνουν πράξη; Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει κεντρικό αμυντικό ικανό να μπει στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Τι θα γίνει αν οι δύο προτάσεις που υπάρχουν για τον Γιώργο Μασούρα ανέβουν οικονομικά; Πέρα από δεξί, θα πρέπει να ψάξει και αριστερό ακραίο επιθετικό.

Έχουμε γράψει πως πολλοί από το ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αρκεί να σκεφτεί κανείς πως προέκυψε θέμα Ρέαμπτσιουκ, καθώς υπάρχουν δύο προτάσεις για τον παίκτη. Αν οικονομικά καλύψουν το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακό (5εκ.) τότε θα πρέπει να ψάξει και δεξί μπακ.

Είναι δεδομένο πως θα γίνουν μεταγραφές και μάλιστα σημαντικές, μεγέθους και ποιότητας Τικίνιο, όμως στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι και για τις… ξαφνικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.