Άρης: Αποφασίζει ο Μάντζιος για τον αντι-Τζέγκο

Ο αντικαταστάτης του 29χρονου Αυστραλού χαφ, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός μέχρι τέλους της σεζόν, είναι ο πλέον σημαντικός "πονοκέφαλος" για την τεχνική ηγεσία των "Κιτρίνων" εν όψειι του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Καίριο “χτύπημα” δέχτηκε ο Άρης με τον τραυματισμό του Τζέιμς Τζέγκο καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του και στους τρεις τελευταίους αγώνες της τρέχουσας περιόδου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 29χρονος Αυστραλός χαφ υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί δύο μήνες έως ότου επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς αγωνιστικής δράσης. Κατά συνέπεια, οι “Κίτρινοι” δε θα τον έχουν στη διάθεσή τους τόσο για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως επίσης και για τις δύο ύστατες αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την προσεχή Τετάρτη αλλά και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Superleague Interwetten.

Ο Άκης Μάντζιος κι οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι ν’ αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του άτυχου ποδοσφαιριστή, με τις κύριες επιλογές να εντοπίζονται στα πρόσωπα των Ματίγια και Σάκιτς. Δύο περιπτώσεις με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, από τις οποίες θα υιοθετηθεί αυτήν που θα εξυπηρετεί καλύτερα το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας σε κάθε αγωνιστική.

Πέραν αυτού, την τεχνική ηγεσία της ομάδας απασχολεί και η ετοιμότητα του Δεληζήση που – επίσης – τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό κι αποχώρησε τραυματίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.