“Λευκή” ισοπαλία στα Γιάννινα (vid)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι από το 40' είχαν την αριθμητική υπεροχή, λόγω αποβολής του Ομο.

Ο Στέφαν Ντεμόλ, παρέταξε τον ΠΑΣ με 4-2-3-1. Ο Κηπουρός ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Λίλα. Στα χαφ οι Κεϊτά, Τζημόπουλος, μπροστά τους οι  Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα και μόνος στην επίθεση ο Μπακαγιόκο.

Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Πανιώνιος με 4-3-3. Ο Ελευθερόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Κβιρκβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης. Όμο, Ρόκας, Κουμορτζί, ήταν τα αμυντικά χαφ και οι Γουνδουλάκης, Κούτσι, Ριέρα στην επίθεση με τον Φινλανδό επιθετικό να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η απουσία του Εστογιανόφ, αλλά και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν προκειμένου να δει ο κόσμος όμορφο θέαμα. Ο Πανιώνιος δυσκολεύονταν να βρεθεί σε θέση ισχύος, ενώ και ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να δει με αξιώσεις την εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Βέβαια από το 40′ και μετά, όταν ο Πανιώνιος έμεινε με πακτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ομο, ο ΠΑΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τάκη Λεμονή έδειξε να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα στον αγώνα, με τον ΠΑΣ να θέλει, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου. Ο Ελευθερόπουλος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο, δεν έδειξε να προβληματίζεται από την επίθετικότητα του ΠΑΣ και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Σαφώς όμως και το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται και είναι επιτυχία για τον Πανιώνιο, που έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, αλλά μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα κακό ματς, που δεν είχε να επιδείξει μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έτσι, παρέμεινε αήττητη σε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας και μετά τις νίκες σε Αγρίνιο και Κέρκυρα πήρε βαθμό και στα Γιάννινα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 6η
Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Σκαρντοβέλι, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Κούτσι, Ριέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.