Χιμένεθ: “Σημαντικό ντέρμπι για την ΑΕΚ και εμάς”

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την αδυναμία της ΑΕΚ να κερδίζει ντέρμπι και την επιλογή του Ολιβέιρα ως αριστερό εξτρέμ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στη σύντομη προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως: “περιμένω να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα“.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο σερί νίκες και είναι στο +5 από τον Παναθηναϊκό, και ο Ισπανός τεχνικός περιμένει ένα δύσκολο ματς: “Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς“.

Ντέρμπι και ΑΕΚ δεν είναι πλέον έννοιες ταυτόσημες, καθώς η Ένωση βάση των αριθμών δεν τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι με τον Χιμένεθ να μην το σκέφτεται και να δηλώνει: “Περιμένω να αναρρώσουν οι παίκτες μου. Το ματς που ακολουθεί είναι σημαντικό. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι σημαντικά για την ομάδα και για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό“.

Δείτε επίσης για ποιον λόγο επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ολιβέιρα ως αριστερό εξτρέμ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.