Ολυμπιακός: Κερδισμένος με Σισέ ότι κι αν γίνει…

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δανεικό τον Παπέ Σισέ στην Σεντ Ετιέν και δεν πρόκειται να βγει χαμένος σε καμία περίπτωση, ότι κι αν συμβεί το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δανεικό τον Παπέ Σισέ στην Σεντ Ετιέν και δεν πρόκειται να βγει χαμένος σε καμία περίπτωση, ότι κι αν συμβεί το καλοκαίρι.


Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει δανεικό τον υψηλόσωμο στόπερ στους «Στεφανουά» και όπως και να έχει το ερχόμενο καλοκαίρι θα βγουν κερδισμένοι.
Η ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, είναι 13 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα η γαλλική ομάδα θα την καλύψει.


Ο Σισέ έχει βελτιωθεί σημαντικά, έχει δημιουργήσει ένα καλό δίδυμο με τον Μουκουντί, αλλά τα οικονομικά της Σεντ Ετιέν δεν φτάνουν τόσο ψηλά. Οι «Στεφανουά» εξετάζουν πιο φτηνές λύσεις ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν και σενάρια πώλησης των μετοχών σε νέους επενδυτές.


Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ενδιαφερθεί για τον Σισέ, άλλη ομάδα από την Ligue 1, που να μπορεί να πλησιάσει το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός.
Ακόμη κι αν δεν γίνει όμως αυτό ο Ολυμπιακός δεν βγαίνει χαμένος.


Ο Σισέ αγωνιζόμενος σ’ ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πήρε πολλές εμπειρίες και παραστάσεις κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Τα προσόντα του είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης (ύψος-1.97, δύναμη, σχετικά καλή ταχύτητα), ενώ η ηλικία του (25) ακόμη επιτρέπει βελτίωση.


Αν μείνει στον Ολυμπιακό σίγουρα θα προσφέρει περισσότερα, ενώ ήταν και παραμένει μια ποιοτική λύση στο ρόστερ. Ειδικά από την στιγμή που το καλοκαίρι ίσως έρθει πρόταση είτε για τον Σεμέδο (κυρίως) είτε για τον Μπα (δευτερευόντως).


Ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί και στα προκριματικά του Champions League είτε λόγω τιμωριών, είτε όπως είπαμε λόγω ενδεχόμενης αποχώρησης άλλου στόπερ.
Οι «ερυθρόλευκοι» χαμένοι δεν πρόκειται να βγουν πάντως σε καμία περίπτωση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.