ΠΑΟΚ: Θλάση ο Καγκάβα

Εκτός δράσης για τις προσεχείς δύο εβδομάδες τίθεται ο 32χρονος Ιάπωνας μέσος, που γενικώς τον τελευταίο καιρό δεν είχε χρόνο συμμετοχής

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Σίντζι Καγκάβα υπέστη θλάση ενώ θέματα τραυματισμών – επίσης – αντιμετωπίζουν οι Νίλσεν-Περέιρα, Νινούα.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ σχετικά: “Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης και προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει μπει ο ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης (13.04) και το τεχνικό τιμ δουλεύει με ορίζοντα το ματς της Κυριακής (18.04).

Η προπόνηση της Τετάρτης (14.04) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής, η τακτική είχε τον κύριο λόγο μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα στο τελευταίο μέρος της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη θλάση. Ο Ιάπωνας ξεκίνησε ήδη θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δύο εβδομάδες.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Νινούα και Περέιρα που ταλαιπωρούνται ακόμα σε κοιλιακούς και γόνατο αντίστοιχα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Πέμπτη (15.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.