Σενάρια για Τζιμπούρ στο Περιστέρι

Την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ φέρεται να εξετάζει ο Ατρόμητος για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ φέρεται να εξετάζει ο Ατρόμητος για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αλγερινός επιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Νόττινχαμ Φόρεστ και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί ήδη οι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.


Ο Τζιμπούρ είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας των δυτικών προαστίων και το 2006, πριν μετακομίσει στον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Σπανός φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του Ατρομήτου θέλει τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή στην ομάδα του, καθώς τον θεωρεί ως ιδανικό αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλου, στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Παράσχου. Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, σύμφωνα πάντα με τα ίδια αποτελέσματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας