Zήστο με πάθος!

Σάββατο 1/ 10 & Κυριακή 2/10: Όλοι οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής είναι αποκλειστικά και ζωντανά στη NOVA! Ζήσε το πάθος του ελληνικού πρωταθλήματος στη Nova! Το πρωτάθλημα της Superleague ανεβάζει την ένταση και το πάθος με δυνατές αναμετρήσεις: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ΟΦΗ - Εργοτέλης είναι τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν από την 5η αγωνιστική.

Σάββατο 1/ 10 & Κυριακή 2/10: Όλοι οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής είναι αποκλειστικά και ζωντανά στη NOVA! Ζήσε το πάθος του ελληνικού πρωταθλήματος στη Nova! Το πρωτάθλημα της Superleague ανεβάζει την ένταση και το πάθος με δυνατές αναμετρήσεις: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Εργοτέλης είναι τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν από την 5η αγωνιστική.

To Σάββατο 1 Οκτωβρίου, η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναιτωλικός στις 17.15 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Διονύση Στρούμπου.
Στις 19.30, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της Κρήτης σε ένα παιχνίδι δυο παραδοσιακών αντιπάλων του νησιού. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Άκη Κουζούλη από το Novasports 2.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.  

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου,, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 16.00 με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα από το Novasports 3, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Πήχα.
Την ίδια ώρα, στις 16.00, ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Skoda Ξάνθη, αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Ευγένη Δαδαλιάρα
Στις 18.15 στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Βασιλείου από το Novasports 2.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20.30, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα μεταδοθεί σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας HD, από το Novasports HD και το Novasports 1 . Το παιχνίδι θα περιγράψει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Νίκος Γαβαλάς και ο Κωστής Μπότσαρης .

LIVE STREAMING
Oι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών του Ομίλου Forthnet απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε κορυφαία ποιότητα, επιλεγμένους αγώνες της Superleague.
 Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.novasports.gr, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, χωρίς user name & password, μπείτε στην ενότητα Live Streaming και παρακολουθήστε σε υψηλή ποιότητα επιλεγμένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 16.00 δείτε τον αγώνα Πας Γιάννινα – Κέρκυρα.
Μέσα από την καινοτόμο υπηρεσία audio streaming, στο novasports.gr ,ακούστε ζωντανά και τα 90 λεπτά του αγώνα ΟΦΗ- Εργοτέλης το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ενώ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε όλο τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.