Στη διάθεση του Τσιώλη

Παρουσιάστηκαν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Άρη, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για το ματς με την Ξάνθη.

Παρουσιάστηκαν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Άρη, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για το ματς με την Ξάνθη. Οι Σανκαρέ, Ακόστα, Ούμπιντες και Γιακούποβιτς δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν τον Άρη στην επίτευξη των εφετινών του στόχων. Η παρουσίαση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών έγινε την Παρασκευή, από τα τρία μέλη της διοίκησης των «κίτρινων», Ηλία Τόπη, Ντίμη Παπαϊωάννου και Τάσο Ορφανίδη. Όπως ανακοίνωσε ο Άρης, τα δελτία των τεσσάρων ποδοσφαιριστών έχουν βγει και οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Ούμπιντες δήλωσε: «Μετά από δυο μήνες πολύ περίπλοκους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άρη, που μου έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο και θέλω αυτή την εμπιστοσύνη να την ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Τώρα είμαι παίκτης του Άρη».

Ο Ακόστα δήλωσε από την πλευρά του: «Νιώθω χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του Άρη. Αφήνω πίσω το παρελθόν και μαζί με τους συμπαίκτες μου κοιτάω το μέλλον. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα του κόσμου».

Επίσης, ο Σανκαρέ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Άρη. Από τις πρώτες ημέρες κατάλαβα ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό και από την πρώτη στιγμή αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι άπαντες με έχουν αγκαλιάσει με τον καλύτερο τρόπο».

Τέλος, ο Γιακούποβιτς τόνισε: «Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαι αισιόδοξος πως μέσα από σκληρή δουλειά θα μπορέσω σύντομα να υπερασπίζονται την εστία της ομάδας. Η τελευταία εβδομάδα ήταν και η τυχερή μου, διότι πέρα από την υπογραφή μου στον Άρη ήρθε στη ζωή και η κόρη μου. Και καταλαβαίνει όλοι πως αισθάνομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.