Ατρόμητοι Μπέμπηδες

Το όνειρο του Γιώργου Δώνη που συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά στο Περιστέρι. Το novasports.gr αναλύει όσα έχει πετύχει ο Ατρόμητος από την τρίτη κιόλας αγωνιστική!

Το όνειρο του Γιώργου Δώνη που συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά στο Περιστέρι. Το novasports.gr αναλύει όσα έχει πετύχει ο Ατρόμητος από την τρίτη κιόλας αγωνιστική!

Με το τέλος της περασμένης περιόδου ο Γιώργος Δώνης έθετε τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώτος και βασικός, ήταν στην ομάδα να αγωνίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και δη παιδιά που έχουν προέλθει από την ακαδημία της ομάδας ή έχουν αναδειχθεί σε αυτήν.

Ελλάς Ελλήνων… Ατρόμητος!
Ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε στη βασική ενδεκάδα του επτά Έλληνες ποδοσφαιριστές, πράγμα σπάνιο τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Μπάλλα, Τάτο, Καραγκούνη και Μήτρογλου. Όλοι εκτός του Φυτανίδη είναι κάτω των 23 ετών με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης να θεωρείται ως ο έμπειρος της ομάδας σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας που τα πήγε περίφημα απέναντι σε Κατσουράνη και Ζέκα είναι ο Βενιαμίν της παρέας (18χρόνων) και μαζί με τον Σκόνδρα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πλην όμως της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές, σοβαρή δουλειά γίνεται και στο σκάουτινγκ. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως ο Τάτος αποκτήθηκε από το Χαϊδάρι το 2008 σε ηλικία 19 ετών όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β Εθνική. Ενώ ο Θανάσης Καραγκούνης αποκτήθηκε στα 17 του (το 2009) από τον Φωκικό όταν η ομάδα επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι ως αλλαγές στο παιχνίδι με το τριφύλλι μπήκαν άλλοι  τρεις Έλληνες, για να φτάσουμε τον εκπληκτικό αριθμό των δέκα Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε ένα ενενηντάλεπτο. Ο Δημούτσος είναι 23 χρόνων, ο Μακρής είναι 26 ετών και ο Αναστασάκος (ο μεγαλύτερος της παρέας που αγωνίστηκε) είναι 33.

Τέλος στο ρόστερ της ομάδας έτοιμοι να αρπάξουν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους είναι οι Φώτης Καραγκιολίδης (Τ 24), Αναστάσιος Καραμάνος (Ε 21), Αντώνης Αθανασίου (Μ 19), Απόστολος Αργυρός (Μ 22), ενώ και η ομάδα νέων είναι γεμάτη ταλέντα έτοιμα να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα ανά πάσα στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.