Συγκίνηση για Μπαχράμη και νίκη επί του Ατρόμητου

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε 2-1 του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του και το οποίο παρακολούθησαν περίπου 8.000 φίλαθλοι.

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε 2-1 του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του και το οποίο παρακολούθησαν περίπου 8.000 φίλαθλοι.

Πριν από την έναρξη της συνάντησης εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Από τα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκαν φωτογραφικά στιγμιότυπα του Μπαχράμη με τη φανέλα των «βυσσινί», ενώ στο AEL FC Arena βρέθηκαν η γυναίκα, η μητέρα και ο θείος του.

Οι τελευταίοι έλαβαν μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της Λάρισας από τον αρχηγό, Στέλιο Βενετίδη καθώς και μία φανέλα με το αριθμό 33, που φορούσε ο αδικοχαμένος Καλαματιανός άσος, έχοντας τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη. Επιπλέον, τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Μπαχράμη έδωσαν ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης και οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι μπροστά σε φωτογραφία του Μπαχράμη, ενώ όλοι τους φορούσαν φανέλες με τον αριθμό 33. Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί «Monsters» είχαν αναρτήσει μία μεγάλη φωτογραφία του Μπαχράμη που πανηγύριζε ένα από τα γκολ που σημείωσε για την ΑΕΛ.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ΑΕΛ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαι α στην επικράτηση. Ωστόσο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 18′ με πλασέ του Επστάιν αλλά πέντε λεπτά αργότερα, η Λάρισα ισοφάρισε με πέναλτι του Σαϊτιώτη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Φυτανίδη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους -και συγκεκριμένα στο 47′- ο Χασομέρης με πλασέ έδωσε το προβάδισμα και μαζί και τη νίκη στους «βυσσινί».

ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46′ Σωτηρίου), Παπαγεωργίου, Βενετίδης (66′ Κατσιαρός), Καλί, Ταλ (46′ Κολοβέτσιος), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (74′ Χατζής), Χασομέρης (72′ Ρομέου), Σιατραβάνης (87′ Καραχάλιος), Σαϊτιώτης (57′ Ζεκίνια), Γκονζάλες.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46′ Ράντμαν), Επστάιν (46′ Μπρίτο), Γιαννούλης (78′ Αργυρός), Γκαρσία (57′ Δημούτσος), Μακρής (46′ Σφακιανάκης), Φυτανίδης, Τάτος (78′ Λημνιός), Μήτρογλου (72′ Αναστασάκος), Μπέλιτς, Τόμας, Αθανασίου (46′ Καντούτσης).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.