Μήτρογλου: “Μου ταιριάζει ο Ατρόμητος” (vid)

Και με τη βούλα παίκτης του Ατρομήτου θα είναι για τον επόμενο ένα χρόνο ο Κώστας Μήτρογλου.

Και με τη βούλα παίκτης του Ατρομήτου θα είναι για τον επόμενο ένα χρόνο ο Κώστας Μήτρογλου. Η μεταγραφή του διεθνή επιθετικού, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα με τις υπογραφές του ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιο της Περιστεριώτικης ΠΑΕ. Νωρίτερα ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου Γιάννης Αγγελόπουλος είχε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου είχε διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε το θέμα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αγγελόπουλο που πάλεψε να με φέρει εδώ στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην προπόνηση και στους αγώνες. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Βλέπω ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα και με τους παίκτες που έχει πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι στην Εθνική Ελλάδος και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και αυτός είναι ο στόχος μου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να με καλέσει ξανά ο κ. Σάντος.
Πιστεύω ότι μου ταιριάζει πολύ ο Ατρόμητος και το σύστημα της ομάδα και είναι μια πολύ καλή περίπτωση για μένα. Το σημαντικό είναι να βοηθήσω τον Ατρόμητο με τα γκολ μου ή με οτιδήποτε καλό μπορώ να κάνω, σαν επιθετικός πρέπει να βάλω πολλά γκολ. Σ αυτή την ομάδα που έχουμε πιστεύω ότι ο Ατρόμητος πρέπει να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.”

Σχετικά με τους οπαδούς: Θέλω οι οπαδοί να γεμίζουν πάντα το γήπεδο και να είναι πάντα πίσω μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος τονίζοντας:
“Θέλω να καλωσορίσω τον Κώστα στην οικογένεια του Ατρομήτου. Νομίζω ότι σήμερα κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο ένα κύκλο μεταγραφών και ένα πλάνο που είχαμε χαράξει με το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία ο ερχομός του Κώστα στην ομάδα μας. Θα τον βοηθήσουμε και θα βοηθήσει. Αυτό που με έκανε πολύ χαρούμενο είναι ότι ο Κώστας από την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων ήταν πολύ θετικός να έρθει στην ομάδα και ήξερε πολλά πράγματα για αυτή και για τον τρόπο παιχνιδιού και για τον τρόπο λειτουργίας. Του εύχομαι να είναι καλά να έχει την υγεία τυο και όλα τα άλλα είναι δεδομένα.”

Αναλυτικά η ανακοίνωηση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου. H πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα.
O διεθνής επιθετικός, που αποτέλεσε « το μήλο της Έριδος» στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση.
 Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συνδέσει την καριέρα του στα γήπεδα με τη λέξη «γκολ» καθώς η συχνότητα με την οποία σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μια φορά ανά τρία παιχνίδια!
Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα έχει 67 συμμετοχές και 24 γκολ, στο Κύπελλο Ελλάδας 12 συμμετοχές και 5 γκολ και στην Ευρώπη (Τσάμπιονς Λιγκ-Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) 23 συμμετοχές και 5 γκολ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει 102 συμμετοχές και 34 γκολ.

Ποιος είναι
Ο Κώστας Μήτρογλου γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας και αργότερα η οικογένειά του μετανάστευσε στη Γερμανία όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Γλάντμπαχ ενώ από το 2005 έως το 2007 ήταν μέλος της β’ ομάδας της Γκλάντμπαχ, που συμμετέχει στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας.
Το 2007 μετά τις καλές του εμφανίσεις με τη Εθνική Νέων υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Στις 31 Οκτωβρίου του 2007 στον αγώνα για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην κυπελλούχο (Λάρισα) και στον πρωταθλητή Ελλάδας ο Μήτρογλου σκόραρε το μοναδικό γκολ, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0. Τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε για έξι μήνες στον Πανιώνιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.