Πήραν θέση οι παίκτες του Βόλου

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι αρχηγοί της ομάδας, οι παίκτες του Βόλου γνωστοποίησαν τις θέσεις τους.

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι αρχηγοί της ομάδας, οι παίκτες του Βόλου γνωστοποίησαν τις θέσεις τους. Μάλιστα εκφράζουν και τα παράπονά τους, για το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν κλήθηκαν από την δικαιοσύνη για να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: “Με τεράστια έκπληξη και θλίψη παρακολουθούμε εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτό το απαράδεκτο ντόμινο των εξελίξεων που αφορούν την ομάδα μας και το ανακόλουθο γαϊτανάκι των δικαστικών περιπετειών όπου με περίσσια απλότητα αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της ομάδας μας, σε πρώτο βαθμό.

Εάν όμως υπήρχε ψήγμα δωροδοκίας ή προκαθορισμένου παιχνιδιού θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από εμάς να ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές σε όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας.
Πουθενά όμως δεν εμπλέκεται κανένας μας αλλά ακόμη περισσότερο μας προκαλεί περιέργεια πως κανένα πρόσωπο που ασκεί δικαιοδοτική εξουσία δεν μπήκε στον κόπο να μας καλέσει, να μας ρωτήσει και να καταθέσουμε αν έστω κάποιος από τη διοίκηση μας είπε να έχουμε μειωμένη ή «υπερτιμημένη» απόδοση ή μας είπε ότι έχει προκαθοριστεί το αποτέλεσμα συγκεκριμένου αγώνα.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή εκφράζουμε πραγματικά την αγανάκτησή μας και επιθυμούμε τούτη η ανακοίνωση να αποτελέσει έστω μέρος του αποδεικτικού υλικού στη δευτεροβάθμια κρίση της ΕΠΟ.

Βόλος, 1.8.2011

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Oι αρχηγοί Leandro  Alvarez, Javier Umbides, Ηλίας Σολάκης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.