Τζούνιορ: “Μπορούμε το κάτι παραπάνω”

Ενας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Εργοτέλη, ο Σίλβα Τζούνιορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ενας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Εργοτέλη, ο Σίλβα Τζούνιορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα χρονιά. Μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του είναι ικανή για να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας: Για την φετινή προετοιμασία: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και μπορούμε, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είναι σημαντικό για την ομάδα και τον προπονητή ότι δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Δουλεύουμε πολύ, τρέχουμε πολύ, αλλά είναι απαραίτητο για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και επίσης σημαντικό για να έχουμε διάρκεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι: «Το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ήταν το πρώτο της φετινής περιόδου. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς, καθώς το πρωτάθλημα τους αρχίζει σε μια εβδομάδα. Στον αγώνα με την Utrecht προσπαθήσαμε πολύ και εφαρμόσαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι με σκοπό να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Για τους καινούριους αλλά και τους νεαρούς συμπαίκτες: «Σημαντικό για εμένα είναι ότι οι παίκτες που ήρθαν στον Εργοτέλη έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλουν να γράψουν ιστορία στο σύλλογο. Βλέπω κάθε μέρα πόσο πολύ δουλεύουν και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Λύσεις μπορούν αν δώσουν και οι μικρότεροι παίκτες σε ηλικία, οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στον στόχο και πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό».

Για τους στόχους του Εργοτέλη αλλά και του ίδιου: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που την αγαπάει όλη η Ελλάδα. Είναι συμπαθητική σε όλους τους Έλληνες. Πιστεύω ότι τώρα ο Εργοτέλης πρέπει και μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Ο στόχος αλλά και όνειρο μου είναι τη νέα χρονιά να παίξει ο Εργοτέλης στα play off και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Έχουμε όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρουμε».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.