Παρουσίασε τους… νέους (vid)

Τα τρία νέα αποκτήματα του, παρουσίασε την Πέμπτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός.

Τα τρία νέα αποκτήματα του, παρουσίασε την Πέμπτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός.  Ο Βιτόλο τόνισε πως η μετεγγραφή αυτή αποτελεί παραπάνω βήμα στην καριέρα του, ενώ ο Τότσε εξήγησε για ποιον λόγο επέλεξε το νούμερο 9. Ο Κουίνσι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους “πράσινους” για πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον Φερέρια, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Βιτόλο, ο οποίος μίλησε για τη μετεγγραφή του στους “πράσινους”, το οποίο θεωρεί ως μεγάλο βήμα στην καριέρα του. 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου. Ο κόσμος γνωρίζει τι έχω κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχα παίξει πολλές χρονιές στην Ελλάδα. Θα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά μου στον Παναθηναικό, με την ίδια αγωνιστική κατάσταση και ίσως καλύτερη από αυτή που είχα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως θα δώσω το εκατό τις εκατό. Δεν ήρθα για να κάνω το αστέρι της ομάδας. Ήρθα για να δουλέψω και να βοηθήσω. Αν ένας σύλλογος θέλει να κερδίζει τρόπαια, πρέπει και η ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο. Είμαι της άποψης πως πρέπει να υπάρχει ένα δυνατό σύνολο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και ο προπονητής θα καταφέρει να βρει τον τρόπο και να είμαστε ένα καλό σύνολο”.

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, του οποίου το κενό καλείται να καλύψε, ο Βιτόλο, είπε: “Πέραν από τον θαυμασμό που έχω για τον σύλλογο, ο πρώτος λόγος που έρχομαι είναι να δουλέψω. Το μόνο που επιθυμώ είναι να έχω τα ίδια αποτελέσματα που είχε ο Ζιλμπέρτο εδώ και όλοι όσοι είναι στον Παναθηναϊκό να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία μου και τα αποτελέσματά μου”.

Στη συνέχεια ο Τοτσέ τόνισε, “Θα επαναλάβω αυτά που είπε ο Βιτόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναικό, να πάνε όλα καλά για μια σημαντική χρονιά, είμαι εδώ για να πετύχω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι εδώ γιατί Ο Παναθηναικός είναι μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έρχομαι με πολύ όρεξη. Προέρχομαι από μια περίοδο διακοπών, θεωρώ πως σε μία εβδομάδα με 10 μέρες θα είμαι έτοιμος σε καλό επίπεδο”.  

 Για την επιλογή του να πάει στον Παναθηναϊκό ο Τοτσέ είπε, “Είχα προτάσεις, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από εδώ δεν το σκέφτηκα”. Οσο για την επιλογή στο νούμερο της φανέλας του, τόνισε, “Διάλεξα το 9 γιατί είναι το αγαπημένο μου νούμερο και ήταν ελεύθερο. Ξέρω πως ο προκάτοχός μου έκανε πολύ καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήθελα να γίνω μέρος των συγκρίσεων που θα γίνουν. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι το ίδιο ικανοποιημένοι με εμένα, όταν ήταν με τον προκάτοχό μου”.

Για τη πιθανότητα να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Οντένσε, “Πάντα θέλω να αγωνίζομαι. Αλλά πρέπει να πούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση να φύγω από την προηγούμενη ομάδα, όμως πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι έτοιμος. Για να παίξω έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου, πρέπει να είμαι 100% έτοιμος”.

Από τη μεριά του ο Οβόσου είπε, “Είναι τιμή για μένα που είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Νομίζω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη επιτυχία σαν ομάδα και θα κερδίσουμε τρόπαια. Οταν πήγα στην Μάλαγα ο Φερέιρα ήταν προπονητής της ομάδας εκείνη την περίοδο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς. Δημιουργήσαμε όμως πολύ καλή σχέση. Με βοήθησε με πάρα πολλούς στόχους. Το να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ για να συνεχίσω την συνεργασία του μαζί του δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Έχω ξεκινήσει ήδη να προπονούμε. Θα χρειαστώ λίγο διάστημα για να είμαι έτοιμος. Πιστεύω πως θα είμαι σε θέση σε 2-3 εβδομάδες να αγωνιστώ. Καταλαβαίνετε πως αν η σχέση μου με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήταν καλή, δεν θα ήμουν εδώΜου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητές μου και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί να μείνω  εδώ για πολλά χρόνια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.