Το Πανθρακικός – ΠΑΟΚ σε αριθμούς

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία εν' όψει της αναμέτρησης Πανθρακικού - ΠΑΟΚ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία εν’ όψει της αναμέτρησης Πανθρακικού – ΠΑΟΚ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικά:

# 6 αναμετρήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες. Στις δύο από τις τρεις σεζόν οι αναμετρήσεις έχουν ξεκινήσει με γηπεδούχο τον Πανθρακικό στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

# 16 γκολ έχουν σημειώσει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα ματς με την ομάδα της Κομοτηνής και υπάρχει πλουραλισμός στους σκόρερ, αφού μόνο ο Μουσλίμοβιτς και ο Βιεϊρίνια έχουν βρεις δύο φορές δίχτυα κόντρα στον Πανθρακικό.

# 2 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος τον ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος ως προπονητής και οι ομάδες του δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.  Στις 21 Ιανουαρίου 2012 ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 στην Τούμπα, ενώ σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, η Κέρκυρα είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία.

# 3 γκολ είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ την πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, το 1976 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η μονή νοκ άουτ αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας τελείωσε με 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, με τον Γκουερίνο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, τον Κερμανίδη να κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και τον Ορφανό να κλείνει το σκορ.

# 2 γκολ έχει σημειώσει ο Πανθρακικός κατά του ΠΑΟΚ και το ένα μόνο είναι από πόδια ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κομοτηνής (Μπουβάλ), αφού το άλλο είναι από αυτογκόλ του Κάτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.