Παναθηναϊκός-Πανθρακικός: Οι ενδεκάδες

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, για την Κυριακή (20/10) ολοκληρώνεται με το ματς της «Λεωφόρου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανθρακικό. Οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες...

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, για την Κυριακή (20/10) ολοκληρώνεται με το ματς της «Λεωφόρου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανθρακικό. Οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες…

Ο Γιάννης Αναστασίου για το «τριφύλλι» επέλεξε τους Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Κλωναρίδη, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκη, Ατζαγκούν, Νάνο, Σίλντενφελντ και Πράνιτς. Στον πάγκο έμειναν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Αμπεΐντ, Ντίνας και Φιγκερόα. Κόπηκαν από την τελική 18άδα οι Καρέλης και Ταμπάκης.

Ο Άκης Μάντζιος, για τον Πανθρακικό, διάλεξε τους Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Κάσες, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Σαρακατσάνο και Λαδάκη, ενώ οι αναπληρωματικοί του είναι οι Κουτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χασομέρης, Χρήστου, Καθάριος και Κατσικοκέρης.

Σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στη «Λεωφόρο», ενώ πριν την έναρξη του αγώνα Δημήτρης Σαραβάκος και Ζέκα θα διαβάσουν μήνυμα στους οπαδούς του «τριφυλλιού», ώστε να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην κινδυνέψει η έδρα της ομάδας ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.