Γεωργιάδης: «Θέλω ΑΕΚ»

Στην ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Στην ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως η Ένωση έχει εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Γεωργιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνον: «Σίγουρα χαίρομαι. Αλλά από τα γράφονται μέχρι να γίνει πράξη θέλει πολύ, γι’ αυτό κάνω υπομονή μέχρι να γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Πάντα υπάρχει αγωνία με το ενδεχόμενο να μείνεις στην ομάδα. Εγώ τον Πανσερραϊκό τον αγαπάω. Είμαι από εδώ έπαιξα για την ομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πιο πολύ από τις άλλες ομάδες. Από τον Δεκέμβριο έχει ενδιαφερθεί ζεστά. Σίγουρα είναι πιο κοντά. Θα κοιτάξω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι μία πολύ ακλή λύση γιατί μπορεί να φύγεις και για το εξωτερικό. Από τον Πανσερραϊκό δεν έχω κάποι ειδοποίηση. Το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος. Τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι. Τον Δεκέμβριο μιλήσαμε λίγο με την ΑΕΚ, τώρα το θέμα έχει ηρεμήσει. Έχει και πολλά προβλήματα να λύσε».

Για τους νέους παίκτες που προωθούνται στο πρωτάθλημα και την εθνική: «Είναι καλό για τις ομάδες και την Ελλάδα. Είδαμε ότι μπήκε τώρα ο Φετφατζίδης. Αν τον βάλεις με την μία στα βαθιά είναι λογικό αν μην παίξει. Ενώ τώρα πήρε χρόνο στον Ολυμπιακό και έπαιξε και στην εθνική ομάδα».

Για τον Ανάκογλου: «Δεν ξέρω αν πάμε πακέτο. Αν είναι καλύτερη προσφορά. Αυτό του λέω. Όπου πάω εγώ μαζί μου θα έρχεσαι»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.