Θα συνετίσουν τον Ινσαουράλδε

Να μην επαναλάβει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά, με αυτή της φάσης με τον Ντελβίν Εντινγκά θα ζητήσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε.

Να μην επαναλάβει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά, με αυτή της φάσης με τον Ντελβίν Εντινγκά θα ζητήσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινός αμυντικός είχε καλή παρουσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του επεισοδίου με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να ξεκινήσουν προσπάθεια για να συνετιστεί ο Αργεντινός, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Δημοσιεύματα θέλουν τους «ασπρόμαυρους» να επιβάλλουν χρηματικό πρόστιμο στον παίκτη, το οποίο όμως δεν πρόκειται να δημοσιευτεί, καθώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να λύσει το θέμα εσωτερικά. Οι διοικούντες του «Δικέφαλου» του Βορρά δε θέλουν να τιμωρήσουν το πάθος του Αργεντινού, αλλά την αντιαθλητική συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη φάση.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται στο ντέρμπι με τον Άρη. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη, που θα δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα, θα δώσει χαρά στους οπαδούς της ομάδας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στον Λάζαρ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μαντούρο. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να τεθεί ο Μάρτενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.